fbpx

L-glutamine complex

32.90 incl. btw

Algemeen
Vitakruid L-Glutamine Complex is een voedingssupplement met de aminozuren L-glutamine en L-methionine het aminosuiker N-acetyl-glucosamine. Glutamine is een niet-essentieel aminozuur. Essentiële aminozuren moeten via de voeding verkregen worden, maar niet-essentiële aminozuren worden door het lichaam zelf aangemaakt. Glutamine is belangrijk voor de energievoorziening en de vorming van glucose. Glutamine valt onder de niet-essentiële (lichaamseigen) aminozuren. Dit houdt in dat het lichaam deze stof zelf kan aanmaken. Echter, onder bepaalde omstandigheden, bijvoorbeeld bij zware lichamelijke inspanning, als een essentieel aminozuur gezien worden. Het lichaam is onder zulke omstandigheden namelijk niet in staat om de glutaminereserve aan te vullen. Het essentiële aminozuur methionine speelt een rol bij de opbouw van eiwitten en glucosamine is een aminozuur dat zowel bij mens en dieren in alle lichaamsweefsels voorkomt

L-Glutamine Complex van Vitakruid in het kort:
– Hoge dosering l-glutamine per maatschep
– Toevoeging van n-acetylglucosamine en l-methionine
– Enige op de markt die dit drietal combineert
– Glucosamine goed opneembaar door toevoeging acetyl
– Vrijheid in dosering door poedervorm

Dosering
Neem 1 tot 3 maal daags 1 maatlepeltje (ca. 5 gram) L-Glutamine Complex per dag op in een glas water, vruchtensap, kwark, yoghurt, appelmoes o.i.d. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Samenstelling per maatschep van 5 ml

L-Glutamine2000 mg
N-Acetyl Glucosamine200 mg
L-Methionine100 mg

Ingrediënten
L-Glutamine, N-Acetyl Glucosamine, L-Methionine

Waarschuwingen

Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Bij zwangerschap: raadpleeg een deskundige. Bewaren op kamertemperatuur op een droge en koele plaats, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Droog en op kamertemperatuur bewaren (15-25 °C). Twijfelt u of u dit product kunt gebruiken in combinatie met uw medicijnen? Overleg bij twijfel altijd met uw huisarts.

Wanneer je twijfelt over de combinatie van jouw medicatie samen met producten die wij aanbieden,
verwijs ik je voor medisch advies door naar je behandelend arts.