fbpx

Solo of samen retreat

3 dagen, 2 nachten helemaal voor jezelf.

Om in alle rust en stilte te zijn.

  Bij komen.

Opladen.

(Uit)slapen.

Verbinden met jezelf vanuit liefde.

Om te luisteren, te horen en te voelen wat jij nodig hebt zodat je na deze dagen ook opgeladen en in verbinding blijft.

Individuele sessies

In deze 3 dagen begeleid ik je liefdevol tijdens 4 individuele sessies. We vullen dit in naar jouw behoefte en kan bestaan uit: 

  • Een mooie wandeling over het platteland waarin ik je begeleid en coach in je proces van zelfliefde, om te verbinden en te voelen welke behoefte er is.
  • Een begeleide visualisatie waarbij we de diepte in gaan.
  • Een familieopstelling. Vanuit jouw verlangen begeleid ik je in een opstelling. Dit is een methode om op snelle wijze inzicht te krijgen in patronen, gedrag, lichamelijke klachten of problemen waar je tegen aan loopt in het dagelijks leven. Tijdens een familie opstelling weet je dat je precies krijgt wat je nodig hebt.
  • Een helende reiki behandeling. Reiki hersteld de harmonie tussen lichaam en geest, heft blokkades op en bevordert volledige ontspanning en doorstroming van energie. Het is een zachte manier van emotioneel ontladen.
  • Een afsluitende sessie waarin ik je begeleid en coach.

Methode B.E.T.E.R. voor auto-immuun aandoeningen

"Quit the mind and
the soul will speak"

 - Ma jaya sati bhagavati

De tijd buiten de sessies om kan je invullen met in stilte zijn.
Lummelen. Niksen. Je voelt zelf wat er helpend is voor jou op dat moment.
Je kan een fijne wandeling maken, je hebt toegang tot een meditatie en yoga nidra app,
je kan schrijven om je hoofd-hart connectie te versterken of geniet van de warme hottub.
Een voetreflex behandeling is optioneel bij te boeken.

Boerderijlodge Achterhoek

Je verblijft in de Boerderijlodge bij ons op het erf.
De lodge is van alle gemakken voorzien.
Een keuken met 2 pits kookplaat, koelkast en oven.
Een grote badkamer met regendouche.
Een pelletkachel om te verwarmen en een airco om te koelen.
Je slaapt in een comfortabel boxspring bed, opgemaakt met knisper verse lakens.
Wat voor weer het ook is je kan heerlijk buiten zitten onder de veranda met uitzicht op de groene weilanden.
Bed-, bad-,  en keukenlinnen is aanwezig. 

Ervaring van Merel:
“Deze 3 dagen heb ik enorm genoten en op kunnen laden. Ik heb geen seconde spijt gehad van mijn deelname aan dit bijzondere retreat. Ik heb stil kunnen staan om me te realiseren waar ik op dat moment stond. Er was rust en tijd om dingen te overdenken waar ik al een tijdje mee liep maar in het dagelijks leven geen tijd voor nam. En juist dat zijn de dingen waardoor ik beslissingen heb gemaakt.”

Verzorging 

In rust en met alle aandacht bereid je jouw eigen maaltijden in de keuken die van alle gemakken is voorzien. Koffie en thee is aanwezig. Heb je geen zin om met boodschappen te slepen en na te denken over wat je moet eten tijdens deze dagen? Ik kan zorgen voor een gevulde koelkast met (zoveel mogelijk) biologische en lokale producten, deels voorbereide maaltijden en voedende recepten afgestemd op wat jij nodig hebt.
Daarbij houd ik rekening met eventuele allergenen. 

Methode B.E.T.E.R. voor auto-immuun aandoeningen

Solo retreat

Vanaf € 699,-
Je verblijft solo in de Boerderijlodge.

Optioneel:
Boek een gevulde koelkast.
Met biologische (waar mogelijk) en lokale producten.
Vega recepten voor twee keer diner, twee keer ontbijt, lunch, snacks en drankjes. €100,- 

Gebruik hottub € 50,-

Samen retreat

Vanaf € 550,- p.p.
Je boekt het retreat samen met een vriend, vriendin, partner en verblijft samen in de Boerderijlodge.

Optioneel:
Boek een gevulde koelkast. Met biologische (waar mogelijk) en lokale producten. Vega recepten voor twee keer diner, twee keer ontbijt, lunch, snacks en drankjes.
€ 150,- voor 2 personen

Gebruik hottub € 50,-

Jouw retreat stem ik af op jouw behoefte.
Ik werk met wat er voorhanden is en jouw bereidheid zodat je in alle rust en vanuit liefde in verbinding kan komen met jezelf.

Deze retreats zijn exclusief en geef ik maar een paar keer per jaar.
Er zijn mogelijkheden voor een retreat in het weekend maar ook door de weeks.
Voel je dat deze 3 dagen voor jou/jullie zijn?
Maak hier je gratis online kennismakingsgesprek om jouw 3 dagen solo of samen retreat te plannen.

Voorafgaand aan jouw retreat hebben we een (online) gesprek zodat we elkaar kunnen leren kennen zodat ik kan werken vanuit jouw behoefte. 
Om daadwerkelijk te verbinden met jezelf is het fijn als je tijdens het retreat (zoveel mogelijk) offline bent.  

Kim Ooms – Health coach Auto-immuun

Mijn naam is Kim Ooms. Een aantal jaar geleden was ik ziek; een auto-immuunziekte die zich uitte aan mijn schildklier. Op alle fronten heb ik de bodem geraakt. Dankzij aanpassingen in mijn voeding, leefwijze en mindset ben ik er weer. En ben ik vrij van medicijnen.

Ik voel me energiek, kan die toffe moeder zijn en plezier en geluk beleven. Daardoor ben ik meer dan gemotiveerd om jou dit ook te leren.

In mijn proces van herstel en heling vond ik het een grote uitdaging om te verbinden met mezelf en moeilijk om te voelen wat ik nodig had. Daar zat veel weerstand op. De verbinding vond ik altijd (terug) in stilte en tijd voor mezelf waardoor alles weer ging stromen. Maar in het dagelijks leven was dit een grote uitdaging. Ik had een drukke baan, deed mijn best om mijn gezin draaiende houden, en er was geen feestje wat ik wilde missen. Ik ging makkelijk aan mezelf voorbij. Weg van het voelen, weg van wat er écht nodig was.

Gaande weg leerde ik dat het essentieel was om tijd voor mezelf te nemen. De verschillende retreats waar ik naar toe ging zorgde voor grote sprongen in mijn helingsproces en persoonlijke ontwikkeling. Maar de groep vond ik als gevoelig persoon meestal overweldigend.

Toen ik mijn praktijk startte begon ik ook met het organiseren van retreats gericht op voeding en gezondheid. Samen met mijn business bestie hebben we prachtige retreats neergezet met lovende recensies en resultaten. Wauw! Dit neerzetten voelde zo kloppend. Maar ik kwam erachter dat een groep mensen ook veel invloed had op mijn eigen energie. Het intunen op ieder persoonlijk en er helemaal willen zijn voor de ander en daarbij alles te geven maakte dat ik op zoek ging naar een andere vorm.

Na mijn eigen ervaringen ben ik er van overtuigd dat een retreat de manier is om even tot jezelf te komen en met de handvaten en inzichten die je hebt opgedaan je leven daarna op een fijnere manier voor jou in te richten. Een leven in verbinding met jezelf én kunnen voldoen aan alles wat er van je gevraagd wordt.

Het was voor mij dan niet meer dan logisch om na onze verhuizing van het Westen van het land naar de Achterhoek (hallo rust) kleinschalige retreats te gaan organiseren in de Boerderijlodge.

Het Solo retreat geeft jou de mogelijkheid om op te laden, tot jezelf te komen en te voelen wat je nodig hebt.

Opladen, uitrusten, uitslapen en verbinden met je zelf onder individuele en persoonlijke begeleiding. Een super mooi concept waar ik trots op ben.

De klanten die ik mocht begeleiden in de afgelopen jaren hebben een enorm positieve verandering in hun leven ervaren. Ze hebben inzicht gekregen in wat ze nu écht nodig hebben. Een levensveranderende keuze.

Mijn kracht zit in het liefdevol blootleggen van de essentie. Ik help je bij het vinden van, soms praktische, oplossingen en mijn inlevingsvermogen is groot. Ik heb ook op dat punt gestaan in mijn leven, ik ben daar ook geweest. Ik kan me goed voorstellen hoe jij je voelt.

Kim Ooms - Beter leven