fbpx

Werk aan je weerstand.
Juist in deze tijd.

Welke voeding verzwakt jouw immuunsysteem?

80% van je weerstand zit in je darmen.
D.m.v. bloedonderzoek kom je erachter op welke voeding je lichaam reageert.
Ik leer je hoe je deze voeding kan vermijden en wat je toe kan voegen voor een sterk afweersysteem. 
Hoe fijn is het, juist in deze tijd, om te kiezen voor je gezondheid.  

Herken je dit?

 • Elk griepje pak je mee.
 • Zodra de ‘R’ in de maand zit komen de zakdoeken uit de kast.
 • Je hebt snel last van hoofdpijn.
 • De vermoeidheid die je voelt neem je ondertussen voor lief. 
 • Je doet je best om gezond te eten, maar je weet niet goed welke info betrouwbaar is.
 • Je voelt je gestresst, je wil niet ziek worden. 
 • Je voelt dat er meer mogelijk is dan dat je nu doet.
 • Je bent nieuwsgierig. Wat zegt het bloedonderzoek over de voeding die je eet? 

The first wealth
is health.

 

Hoe zou het voor je zijn

Als we samen gaan kijken naar het verbeteren van jouw weerstand?
Door verder te leven op deze manier, angstig en gestresst, met die steeds terugkomende snotneus, blijf je achter de feiten aanlopen. Er komt geen oplossing als je niet kijkt naar de oorzaak van je slechte weerstand. 

Kim Ooms

Mijn naam is Kim Ooms. Een aantal jaar geleden was ik ziek; een auto-immuunziekte aan de schildklier. Op alle fronten heb ik de bodem geraakt.
Dankzij mijn auto-immuunziekte weet ik nu alles over het immuunsysteem. En welke invloed voeding kan hebben op je weerstand. Bloedonderzoek gaf mij een duidelijke richtlijn welke voeding goed voor mij was en wat niet.
Daardoor ben ik meer dan gemotiveerd om jou dit ook te leren.

Ik heb veel verschillende opleidingen en cursussen gevolgd over orthomoleculaire voeding maar ook over coaching en begeleiding. Ik leer graag. Ook in de praktijk. Zodat ik mijn klanten steeds beter kan helpen. Steeds vaker krijg ik de vraag; wat kan ik doen om mijn weerstand te verbeteren? Zo is ‘werk aan je weerstand’ ook ontstaan.

De mensen die de samenwerking met mij zijn aangegaan in de afgelopen jaren hebben een zeer positieve verandering in hun leven ervaren. Ze hebben inzicht gekregen in wat ze nu écht nodig hebben. Mijn kracht zit in het meedenken, vinden van oplossingen en mijn inlevingsvermogen. Ik ben daar ook geweest. Ik kan me voorstellen hoe jij je voelt. 

Het resultaat 

 • Bloedonderzoek wijst uit of er voedingsovergevoeligheden zijn die je immuunsysteem ondermijnt.
 • Je weet welke voeding je beter kan laten staan.
 • Je immuunsysteem komt tot rust.
 • Je weet welke voedingsstoffen je nodig hebt om je goed en energiek te voelen.
 • Je hebt geleerd welke voeding je kan eten om je weerstand te ondersteunen.
 • Je voelt je fit en je snotneus is verleden tijd.
 • Je weet welke voedingssupplementen je in kan zetten om je lichaam te ondersteunen.

Persoonlijk coachingsprogramma.

“Werk aan je weerstand” is een persoonlijk coachingsprogramma waarin we 1 op 1 contact hebben.  Alles wat ik heb geleerd de afgelopen jaren over het afweersysteem zit in dit complete programma waarmee je leert welke voeding je weerstand verzwakt en hoe je jouw immuunsysteem versterkt.  

‘Werk aan je weerstand’ bied ik nu tijdelijk aan voor €275,-
Deze prijs is incl. de laboratorium kosten voor bloedonderzoek.  

Wat anderen zeggen:

Jacqueline

“Kim legt heel duidelijk uit wat er in je lichaam gebeurd als je eet. Nu begrijp ik eindelijk hoe mijn lichaam werkt en wat ik nodig heb om me goed te voelen.”

Dorien

“Kim zorgde ervoor dat ik na elke coachcall weer ‘AAN’ stond. Door haar motivatie was het makkelijk om een volgende stap te maken”

Petra

Kim denkt mee en komt met handige en persoonlijke oplossingen. Door de uitslag van het bloedonderzoek  vielen alle puzzelstukjes op zijn plaats.

Ester

“De stap voor stap benadering van Kim is erg fijn. Niets overhaast maar ze voelde het goed aan toen ik mezelf in de weg stond naar een beter resultaat.”

Hilda

“Na een half jaar anders eten zijn mijn bloedwaarden zover gedaald dat de huisarts mijn medicijnen bij kon stellen. Hij was zeer verbaasd! Ik heb vandaag wederom de uitslag gekregen en ik ben nu pre-diabeet.”

 Alles op een rijtje

“Werk aan je weerstand” is een persoonlijk coachprogramma waarin je door bloedonderzoek achter de voedingsmiddelen komt waar je weerstand door verzwakt. Maar waarin je ook leert welke voeding je toe kan voegen aan je eetpatroon voor een sterke afweer. 

 

Dit is wat je krijgt

 • Uitgebreid persoonlijk online intake gesprek van 60 minuten.
 • We gaan dieper in op je voedingspatroon a.d.h.v. je Food-Mood-Poop dagboek, het verloop van je leven en eventuele klachten m.b.t. je weerstand. 
  Ik leg je uit hoe het bloedonderzoek via een simpele vingerprik in zijn werk gaat. 
 • Je ontvangt alle materialen voor het bloedonderzoek op je deurmat.
 • Bloedonderzoek uitgevoerd door een gerenommeerd laboratorium.  
 • Persoonlijk rapport van het lab met de uitslag van het onderzoek. 
 • Persoonlijk online consult van 60 minuten waarin we de uitslag bespreken. 
 • Toegang tot de video’s met daarin alle info over het aanpassen van je voedingspatroon.
 • Je krijgt een persoonlijk voedingssupplementen advies en 10% korting op eventuele bestellingen. 
 • BONUS! 2 Online yoga lessen van Yoga by Esther om te ervaren wat ademen & ontspanning voor je gezondheid en weerstand kunnen betekenen. 

 

Werk aan je weerstand - Kim Ooms

Veelgestelde vragen

Ik heb nog wat vragen, kunnen we even bellen?

Een kennismakingsgesprek is gratis en duurt ongeveer 20 minuten. Ik beantwoord je vragen graag en vind het leuk om je te leren kennen. En ervaren of we een klik hebben. Klik hier om je gegevens achter te laten en ik neem contact met je op.

Moet ik naar je praktijk toe komen, het is best ver rijden?

Nee,  al de consulten voor “Werk aan je weerstand” zijn online. Lekker vanuit je luie stoel en geen reistijd! Wel vind ik het fijn om je te kunnen zien tijdens de consulten d.m.v. een video call. Bijvoorbeeld via Whats app, FaceTime of Skype.

Wat zijn de kosten voor bloedonderzoek?

De kosten voor het bloedonderzoek op 44 voedingsmiddelen zitten in de prijs van “Werk aan je weerstand”. Wil je een uitgebreidere test? Dat kan. Dit bespreken we tijdens het intake gesprek. De kosten voor een onderzoek betaal je direct aan het lab.